MI HF információk

Kövessétek figyelemmel ezt a lapot! Az esetleges változások, további tudnivalók itt jelennek meg folyamatosan.

Feladatkiosztás

A feladatcsoportokat az MIT Portál MI Házi Feladat kiadó rendszere sorsolja. A feladatokkal kapcsolatos alapvető tudnivalók szintén ott találhatók. Jelentkezés után elektronikusan küldöm el a feladatot a jelentkező email címére.

Konzultációk

A feladatok megoldásához konzultációkon nyújtunk segítséget. A feladat átvétele után az első konzultáción, valamint a feladatbeadáson a megjelenés kötelező (a pár mindkét tagja számára).

Konzultációs időpontok és feladatbeadás

Változás: 2004. november 9, kedd, 12-15: Kötelező konzultáció: Feladatpontosítás
 A feladat értelmezése, implementációs eszköz választása, részletes specifikáció. Előzetesen beszéljétek meg a páron belüli feladatmegosztást! Javaslatot tehettek az implementációs környezetre, valamint a megvalósítandó program specifikációjára is.
2004. november 30, kedd délelőtt fakultatív konzultáció (a hétfői elmaradt konzultációért mindenkitől elnézést kérek, aki eljött, de sajnos korán reggeltől a fogászaton, aztán a szájsebészeten voltam kénytelen a napomat tölteni).
 A feladat megoldásával kapcsolatos problémák megbeszélése, implementációs kérdések. Erre a konzultációra már nagyjából kész megoldással célszerű jönni, a kérdéses részek tisztázása végett.
2004. december 14, kedd, 9-12: Feladatbeadás (kötelező)
 A feladatkiírásban leírt előírások szerint. Az elektronikus anyagokat a december 13-án reggel 9-ig kell elküldeni.

A konzultációk helszíne: I.E.437